Hvidpigmentering

HVIDPIGMENTERING

50 15 09 65 Kontakt os her

Hvidpigmenteret gulv giver en smuk antik effekt som er blevet mere populær med tiden. Efter gulvafslibning er der flere kombinationer af hvidpigmenterings efterbehandlinger som er:

Afslibning + hvid lud efterbehandling

Hvidpigmentering af gulvet får overfladen til at se hvid ud samtidig med at den stopper gulningsprocessen og giver gulvet et rustik udseende, som mange fortrækker. Lud skal efterfølgende plejes med sæbevask. Disse vask gør overfladen ren og modstandsdygtig over for snavs, samtidig med at man få rejst ridserne, som måtte være opstået med tiden. Efterbehandler man gulvet med sæbe regelmæssigt efter gulvafslibning, kan man meget lettere fjerne ridser og misfarvninger fra næsten alt man spilder på gulvet. Sæben giver gulvet fugt og liv i overfladen, som gør at ridserne rejser og forsvinder nemmere.

Prisen på denne behandling kan man se under fanen gulvafslibning priser. Du kan også se mere om vores gulvservice her.

Afslibning + hvid lud + hvid olie efterbehandling
Ønsker man efter afslibning at få en mere modstandsdygtig overflade, er ludbehandling efterfulgt af oliebehandling et rigtigt godt valg. Efter gulvafslibning, standser ludbehandling træets gulningsprocessen og hvid olie gør overfalden meget modtandsdygtig over for næsten alle typer snavs og ridser samtidig med at overfladen også bliver nem at vedligeholde.

Hvis der er områder der slides mere end andre, som for eksempel gangarealer, så kan man nøjes med kun at efterbehandle disse områder i stedet for alle rum.

Afslibning + hvid lud + lak
Som beskrevet overfor, så giver olien en meget slidstærk overflade der kan plejes og ‘repareres’ for småridser med sæbevask. Ønsker man en stærkere overflade uden at man skal pleje gulvet med specielle sæbespånere, er lak den bedste efterbehandling som man kan vælge efter gulvafslibning eller gulvafhøvling. Lak er en lukket behandling der forsegler og beskytter gulvet. Lak skaber en modstandsdygtig overfalde der er afvisende for stort set al snavs. Et lakeret gulv er lettere at vedligeholde end et olieret eller ludbehandlet gulv. Ulempen er dog at ridserne ikke er så nemme at fjerne,som med de to andre behandlinger. Skulle der opstår dybe ridser og meget slitage, er den eneste udvej ofte at man skal foretage gulvafslibning og gulvbehandling igen.

Dania Gulvafslibning og Maler.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os