Oliebehandling af gulv

LAKBEHANDLING EFTER AFSLIBNING

50 15 09 65 Kontakt os her

Efter gulvafslibning har trægulve behøv for at have en beskyttet overflade, så de kan afvise vand og snavs og forhindre slid og misfarvninger. Lakbehandling fungerer ikke kun som beskyttelse og finish, men forbedrer derimod også gulvet udseende.

Selv om lakken fremhæver træets struktur og udseende, så kan den desværre ikke skjule ridser eller skader på træet. Det et derfor vigtigt at gulvet er helt glat inden lakering. Ridserne eller misfarvningerne skal derfor fjernes med gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Tidligere overfladebehandlinger skal også fjernes med en afslibning, inden gulvet behandles med lak

Lak fås i ultramat, mat og højglans. Det fleste typer lak i dag indeholder UV beskyttelse, som forhindrer gulvet i at lysne hvis den kommer i kontakt med solen.

De fleste typer lak er vandbaserede og man kan vælge mellem 1 komponent lak, som bruges på de fleste gulve og 2 komponent som bruges i erhvervsbygninger, hvor der er meget belastning på gulvet.

2 komponent lak fås med hærder, som forlænger gulvets levetid og styrker gulvets overflade.

Se mere om vores gulvservice her.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os