Ludbehandling, gulvafhøvling og andet gulvservice udført i hus i København

LUDBEHANDLING EFTER AFSLIBNING AF GULVE

50378781 Kontakt os her

Gulvafslibning efterfulgt af natur eller hvid ludefterbehandling

Ludbehandling efter gulvafslibning lysner gulvet og hæmmer træets naturlige gulning. Hvis man ønsker at lysne et gulv, så skal man vælge denne behandling.

En ludbehandling efter gulvafslibning kan ikke være den eneste overfladebehandling, da den har åbne porrer og kan derfor ikke stå alene. Et ludbehandlet gulv skal altid efterbehandles med sæbe eller olie, for at få den optimale beskyttelse og udseende.

Man kan vælge at efterbehandle et gulv med naturlud, hvis man ønsker at beholde træets naturlige farve og hindre gulningen, eller man kan vælge hvid lud, hvis man ønsker en lysere overfalde. En ludbehandling efter gulvafslibning har en tørretid på op til 12 timer

Fordelen ved at vælge en denne form for behandling frem for lakbehandling er at en ludefterbehandling ikke danner en hård overfalde på gulvet, og ridser og pletter vil derfor ikke være så synlige som på et lakeret gulv. Ridserne vil være mindre synlige efter hver sæbevask.

Efter gulvafslibning og ludbehandling vedligeholdes gulvet bedst med en sæbespåner opløst i vand.

Dania Gulvafslibning og Maler.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os