Ludbehandling, gulvafhøvling og andet gulvservice udført i hus i København

GULVEAFHØVLING

50 15 09 65 Kontakt os her

Afhøvling af gulve

​I nogle tilfælde er en gulvafslibning ikke nok. På gamle og meget slidte gulve er en gulvafhøvling nødvendigt at udføre inden gulvafslibning. Såfremt en eller flere af følgende ting er til stede kan det være nødvendigt at udføre afhøvling af gulve inden gulvafslibning:

  • Limrester
  • Fernis
  • Dybe ridser og skader
  • Ujævnt gulv

Sammenlignet med gulvafslibning, er gulvafhøvling et mere omfattende projekt og bør derfor altid udføres af en professionel gulvmand. Gulvafhøvlingen, i modsætning til gulvafslibningen, går mere i dybden ved at afhøvle og på denne måde fjerne mellem 2 – 4 mm af gulvets overflade. Ved en afhøvling fjerner man den beskadigede del af overfladen og gør gulvet klar til gulvafslibning.

Dania Gulvafslibning og Maler

​Gulvafhøvling udføres med en gulvhøvl, der har påsatte små knive, der laver høvlspåner og på denne måde når dybden af træet.

Gulvafhøvlingen kan være nødvendig, hvis gulvbrædderne ligger ujævnt eller der er tale om gamle plankegulve med fernis. Inden afhøvling af gulvet påbegyndes skal man sørge for at fjerne alle søm og lign. for at skåne gulvafhøvlings maskinen.

En gulvafhøvling vil typisk efterlade gulvet ujævnt og det er derfor nødvendigt altid at afslutte gulvafhøvling med en gulvafslibning da gulvafslibning udglatter ujævnheder, og dermed gør gulvet klar til efterbehandlingen.

Se priser på gulvafslibning og gulvafhøvling.

Gulvafhøvling + gulvafslibning priser er inkl. moms​.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os