Maler i København maler med hvid maling på sort væg

MALER FREDERIKSBERG

50378781 Kontakt os her

Brug for en billig og god maler?

Dania Gulvafslibning og Maler løser alle maleropgaver på Frederiksberg. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og løser opgaver for både private husstande, offentlige institutioner, virksomheder og boligforeninger.

Kontakt din lokale maler på telefon 50378781.

Typer af maleropgaver, vi løser:

  • Maling af vådrum
  • Maling af hele lejligheder
  • Mindre maleropgaver, f.eks. enkelte rum
  • Udvendige maleropgaver
  • Opsætning af filt, væv og tapet
  • Spartling af huller
  • m.fl.

Miljøvenlig maler Frederiksberg

Når vi maler, så anvender vi Beckers malerprodukter. Beckers er en af de førende producenter i Europa af miljøvenlige malerprodukter.

Uforpligtende malertilbud

Vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på maleropgaver på Frederiksberg.

Pakketilbud til lejligheder

Vi har sammensat nogle pakketilbud til lejligheder, hvor vi både ordner gulve, vægge og lofter. Så hvis du har købt en lejlighed, eller skal fraflytte en, så klarer vi det hele på engang. Se vores aktuelle pakketilbud her.

Kontakt din maler på Frederiksberg

Vi er din lokale maler, og vi gør alt hvad vi kan for at udføre maleropgaver til din tilfredsstillelse. Slip for besværet med afdækning, hårdt arbejde og oprydning og lad os sørge for at din lejlighed fremstår som ny!

​Brug formularen og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave på Frederiksberg og i resten af hovedstadsområdet.

Hvorfor vælge os?

Vi har mere end 20 års erfaring inden for malerfaget og gulvservice. Vi udfører håndværksmæssigt korrekt arbejde og benytter udelukkende kvalitetsmaterialer. Vores erfarne medarbejdere kan vejlede dig, så du får valgt den bedste løsning, uanset om du skal have udført en maleropgave, ordnet dine gulve – eller begge dele. I forbindelse med flytning kan du med fordel vælge et af vores pakketilbud – du sparer tid og penge og kan nøjes med at have kontakt til en enkelt person, i stedet for en række forskellige håndværkere. Når du står midt i et flytteprojekt er det ofte svært at holde overblikket – og her kommer vores store erfaring dig til gode. Kontakt os på 50378781 for at høre mere!

Erfaren maler på Frederiksberg

Søger du en erfaren maler på Frederiksberg? Så tag kontakt til Dania Gulvafslibning og Maler som rykker ud på hele Frederiksberg. Når du vælger os til at udfører malerarbejde hjemme hos dig, så sikrer vi dig et slutresultat som vil holde i mange år. Skal du derfor i gang med en maleropgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os. For et malerprojekt kan hurtig blive uoverskueligt i forhold til tid, penge og kræfter. Derfor rådgiver vi altid til den bedste løsning som passer dine behov. Vi har altid en tæt dialog med alle vores kunder både inden, imellem og efter det udførte malerarbejde. På den måde kan du føle dig tryg med, hvilket stykke malerarbejde der bliver udført i dit hjem.

Vi udfører både store og små maleropgaver. Skal du flytte, renovere eller noget helt tredje, og mangler en erfaren maler, så står vores malermestre klar til at hjælpe dig. Når man står med en maleropgave, er det altid en god ide at tage kontakt til en erfaren maler. Det er fordi, at vi har den nødvendige viden og redskaber til at udføre malerarbejde. Vælg derfor altid et erfarent malerfirma på Frederiksberg som både har erfarne malermestre samt de rette kompetencer. Med den kombination får du altid et professionelt udført stykke malerarbejde. Vi udfører alle former for malerarbejde – om de er simple eller komplicerede lover vi at slutresultatet bliver lige, som du har drømt om. Hos Dania Gulvafslibning og Maler holder vi altid hvad vi lover og kommer til tiden.

Når du vælger Dania Gulvafslibning og Maler får du høj kvalitet til en fair pris. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dit malerprojekt, og hvordan vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med din maleropgave.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os