Maler i København maler med hvid maling på sort væg

MALER KØBENHAVN – MALERFIRMA OG MALERMESTER I KØBENHAVN

50 15 09 65 Kontakt os her

Professionel maler København

Dania Gulvafslibning og Maler løser som maler København både store og små opgaver for vores kunder i hovedstaden og omegn. Vi har mange års erfaring fra branchen og løser opgaver for private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Brug for en effektiv, god og billig malermester København? Så ring til os på telefon 50 15 09 65.

Mere end 20 års erfaring i branchen
Som gulv- og malerfirma har vi mere end 20 års erfaring fra branchen. Det gør, at vi kan løse alle typer af maleropgaver, både de små og de store. Vi er din lokale malermester København!

Typer af maleropgaver, vi løser:

  • Maling af vægge og lofter
  • ​Maling af træværk
  • ​Spartling af huller
  • ​Opsætning af væv, filt og tapet
  • ​m.fl.

Få et uforpligtende malertilbud fra malerfirma København

Kontakt din malermester og malerfirma i København i dag, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi dækker hele København. Ring til os på telefon 50 15 09 65 eller send en mail til info@ddgm.dk med en kort beskrivelse af din opgave. Så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge os til din maleropgave?

Med mere end 20 års erfaring er du sikret, at vi udfører håndværksmæssigt korrekt arbejde i høj kvalitet. Vi bruger udelukkende kvalitetsmaterialer, da vi har den holdning at godt værktøj og gode materialer løser 50 % af opgaven i sig selv. Såvel klimaet, som den enkelte kundes sundhed, ligger os meget på sinde. Derfor tilstræber vi at anvende miljø- og allergivenlige produkter.

Få hjælp til den rette løsning

​Vores medarbejdere står klar til rådgive dig til de bedste løsninger, uanset om du skal have udført gulvarbejde eller malerarbejde. Skal du flytte, kan du med fordel benytte en af vores tilbudspakker, der for eksempel dækker både lofter, vægge og gulve. Dermed kan du nøjes med kontakt til en enkelt håndværker, og du sparer samtidig både tid og penge. Hør mere på telefon 50 15 09 65.

Kontakt din lokale malermester

​Få et tilbud på din maleropgave. Kontakt dit malerfirma København her.

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Miljøvenligt malerfirma​

Vi anvender maling fra Beckers. Beckers er førende i Europa inden for miljøvenlige malingprodukter. ​Med maling fra Beckers får du en miljøvenlig løsning.

Maling af vægge og lofter

En af de mere normale maleropgaver er maling af vægge og lofter i hjemmet. Du har nok allerede været ude for at gøre brug af en maler til at male vægge og loftet før. Når du vælger en malermester til at male vægge og lofter sikres du et slutresultat i høj kvalitet. Det er altid en god ide at tage kontakt til en erfaren maler i København, når man skal have udført malerarbejde i hjemmet.

Vælg en erfaren maler til maling af vægge og lofter
Står du og skal have malet vægge og lofter i hjemmet, så tag kontakt til malerfirma Dania Gulvafslibning og Maler. Du sikres et slutresultat som holder i mange år, når du vælger os til at udføre malerarbejde. Vi har hjulpet mange kunder med maling af vægge og lofter i mere end 20 år. Vi rådgiver altid om den bedste løsning, så vi opfylder alle dine behov og ønsker.

Maling af træværk

Hos Dania Gulvafslibning og Maler udfører vi både indvendigt og udvendigt maling af træværk. Uanset hvilket form for træværk du ønsker malet, så klarer vi den! Maling af træværk kan kræve professionelle redskaber og speciel maling, derfor er det en god ide at tage kontakt til en erfaren malermester. Dania Gulvafslibning og Maler har over 20 års erfaring med malerarbejde. Du sikres derfor et malet træværk i høj kvalitet, når du vælger os.

Indendørs og udendørs maling af træværk
Når man skal have malet træværk, skal man være opmærksom på, hvilke træsorter man har at gøre med. Forskellige træsorter skal behandles på forskellige måder. Denne form for malerarbejde kræver derfor en meget grundig fremgangsmåde. Når man maler et træværk er det vigtigt med god forberedelse, så træværket er mest modtageligt for malerarbejdet og træbeskyttelse. Vores erfarne maler i København kan derfor udføre malerarbejde med de rette produkter, så slutresultatet kommer til at holde i lang tid.

Maling af lejlighed og hus

Når man skal have malet sin bolig kan der være behov for en erfaren maler. Det er fordi man har brug for flere forskellige redskaber og malingstyper. Hos Dania Gulvafslibning og Maler rådgiver vi altid til den rette farve og inddrager altid dig som kunde. På den måde får du et slutresultat som opfylder alle dine ønsker og behov.

Maling af lejlighed
Der kan være mange grunde til, at man ønsker at få malet sin lejlighed. Måske er du lige flyttet ind, fået udført en renovering eller lejligheden blot trænger til et frisk lag maling. Det kan også du skal flytte fra din nuværende lejlighed og den igen skal fremstå som ny til næste lejer.

Uanset hvad er det altid en god ide at tage kontakt til en erfaren maler. Vores dygtige malere hjælper altid med at udfører et stykker malerarbejde i høj kvalitet. Kontakt Dania Gulvafslibning og Maler allerede i dag og få en uforpligtende snak med en af vores malere i København.

Maling af hus både ind- og udvendigt
Trænger dit hus til et nyt lag maling enten udendørs eller indenfor? Så hjælper Dania Gulvafslibning og Maler gerne med at levere et stykker malerarbejde, som holder i mange år. Der kan være mange grunde til, at man ønsker at male sit hus – måske er man lige flyttet ind eller det skal sælges. Uanset hvad hjælper vi gerne med et stykke malerarbejde som opfylder alle dine ønsker og behov. Det kan i mange tilfælde kræve professionelle redskaber og maling, når man skal have malet sit hus. Derfor er det altid en god ide at tage kontakt til tage kontakt til en erfaren maler i København, når man ønsker sit hus malet.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os