Har du brug for en effektiv maler Amager eller andre steder i København? Med mere end 20 års erfaring i malerfager løser vi alle former for maleropgaver for virksomheder såvel som private, offentlige institutioner og boligforeninger. Kontakt din malermester Amager på telefon 50 15 09 65.

Desuden gør det heller ingen forskel for os, hvis du ikke befinder dig på Amager. Vi hjælper nemlig også med professionelle malerløsninger i andre byer som f.eks. på Frederiksberg og i Valby.

Eksempler på maleropgaver, vi løser:

  • Udvendige maleropgaver
  • ​Maling af hele lejligheder
  • ​Opsætning af filt, væv og tapet
  • ​Spartling af huller
  • ​Maling af vådrum
  • Mindre maleropgaver, f.eks. enkelte rum​

​Miljøbevidst maler Amager

Beckers er en af de førende europæiske producenter af miljøvenlige malerprodukter, og vi anvender Beckers produkter i vores malerarbejde for at værne om miljøet.

​Få et uforpligtende tilbud fra din malermester Amager

Er du nysgerrig på en pris på en maleropgave eller har du spørgsmål? Kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud af din maler på Amager.

​Maling af lejligheder – pakketilbud

Har du købt lejlighed og skal du flytte ind eller ud, har vi sammensat et pakketilbud, som dækker maling af lofter og vægge samt behandling af gulve. Vi klarer det hele på en gang – effektivt og til en god pris. Se mere om vores pakketilbud her.

Kontakt din maler på Amager

Vi gør alt hvad vi kan for at udføre din maleropgave til fuld tilfredsstillelse. Undgå besvær med afdækning, hårdt malerarbejde og oprydning – lad os klare arbejdet og få din lejlighed til at fremstå som ny. Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Hvorfor vælge Dania Gulvafslibning og Maler?

Vi udfører håndværksmæssigt korrekt arbejde og har mere end 20 års erfaring med både malerfaget og gulvservice. Vi benytter udelukkende kvalitetsmaterialer og vores erfarne medarbejdere står klar til at rådgive dig, så du får den bedste løsning, uanset om du skal har malet eller ordnet gulve. Skal du flytte kan du benytte dig af vores pakketilbud og dermed nøjes med kontakt til en enkelt person, frem for en række forskellige håndværkere. Kontakt din malermester i København for at høre mere – ring på 50 15 09 65.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os