Maler i København maler med hvid maling på sort væg

MALER FREDERIKSBERG

50 15 09 65 Kontakt os her

Brug for en billig og god maler?

Dania Gulvafslibning og Maler står klar til at hjælpe dig med at løse alle typer maleropgaver på Frederiksberg og i København. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og hjælper både private husstande, offentlige institutioner, virksomheder samt boligforeninger.

Kontakt din lokale maler på telefon 50 15 09 65.

Typer af maleropgaver, vi løser:

 • Maling af vådrum
 • Maling af hele lejligheder
 • Mindre maleropgaver, f.eks. enkelte rum
 • Udvendige maleropgaver
 • Opsætning af filt, væv og tapet
 • Spartling af huller

Miljøvenlig maler Frederiksberg

Hos DDGM går vi op i miljøet – derfor anvender vi altid miljøvenlig maling fra en af Europas førende malerproducenter Beckers. På den måde gør vi ikke kun vores for at bidrage til et bedre miljø i Danmark, men også til et bedre indemiljø- og klima hos dig på Frederiksberg.

Uforpligtende malertilbud

Står du med et renoveringsprojekt, der kræver en omgang maling, eller skal mødelokalerne friskes op? Om det er det ene eller andet gør ingen forskel for os hos DDGM – Vi står klar til at hjælpe dig med et uforpligtende tilbud og overskuelige priser på professionelt malerarbejde.

Alt du skal gøre er, at kontakte os på tlf. +45 50 15 09 65 eller sende en mail til info@ddgm.dk – så laver vi et godt tilbud til dig, om du befinder dig på Frederiksberg, Amager og i Valby.

Pakketilbud til lejligheder

For at gøre alting lidt lettere for dig, har vi sammensat nogle prædefinerede pakketilbud til dig der bor i lejlighed. Pakketilbuddet inkluderer, at vi både ordner dine gulve, vægge og lofter. Så hvis du har købt en lejlighed, eller skal fraflytte en, klarer vi hele istandsætningen på en gang. Se vores aktuelle pakketilbud her.

Kontakt din maler på Frederiksberg

Som din lokale maler i København gør vi alt hvad vi kan for at udføre maleropgaver i højeste kvalitet – der altid lever op til dine forventninger. Slip derfor besværet med afdækning, hårdt arbejde og oprydning og lad dine lokale malermestre sørge for at din lejlighed igen fremstår som ny!

Brug kontaktformularen nederst på siden og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave på Frederiksberg og i resten af hovedstaden.

Hvorfor vælge os?

Vi har over 20 års erfaring inden for malerfaget og gulvservice. Vi tilbyder håndværksmæssigt korrekt arbejde og benytter udelukkende kvalitetsmaterialer. Vores erfarne malere og øvrige medarbejdere kan vejlede dig, så du altid får den bedste løsning, uanset om du skal have malet dine vægge, ordnet dine gulve – eller begge dele.

Står du midt i et flytteprojekt på Frederiksberg? Vi tilbyder skræddersyede pakketilbud, der sparer dig tid og penge. Du slipper for at koordinere med forskellige håndværkere – vi klarer det hele!

Når du vælger DDGM får du:

 • Håndværksmæssig kvalitet
 • Kvalitetsmaterialer
 • Erfaren vejledning
 • Pakketilbud til flytning
 • Én kontaktperson
 • Stor erfaring med flytteprojekter

Lyder det interessant? Kontakt os på 50 15 09 65 for at høre mere!

Vi prioriterer den tætte dialog

Vi sikrer altid at have en tæt dialog med dig inden, under og efter det udførte malerarbejde. Det er nemlig med til at gøre, at du kan føle dig tryg gennem hele malerarbejdet og det sikrer en gennemsigtighed, der også mindsker chancen for pludselige overraskelser.

Erfarne malere på Frederiksberg

Søger du en erfaren maler på Frederiksberg? Så tag kontakt til Dania Gulvafslibning og Maler. Vi rykker ud på hele Frederiksberg og i København og hjælper dig med alle typer maleropgaver. Når du vælger DDGM til at udføre malerarbejde hjemme hos dig, er du altid sikker på et slutresultat i høj kvalitet, som vil holde i mange år.

Hos DDGM er vi faglærte og har stor erfaring med malerarbejde – derfor kan du altid roligt overlade dine malerprojekter til os. Skal vi hjælpe dig med at realisere dine drømme? Kontakt os på tlf. +45 50 15 09 55 eller skrive en mail til os på info@ddgm.dk.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os