Søger du en effektiv og grundig maler Valby? Som malermester Valby varetager vi alle former for maleropgaver med grundighed og effektivitet. Vores mere end 20 års erfaring sikrer, at vi kan udføre opgaver tilfredsstillende for både private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Ring til os på telefon 50 15 09 65 og få et uforpligtende tilbud.

Vi løser blandt følgende typer maleropgaver:

  • Maling af hele lejligheder
  • ​Opsætning af filt, væv og tapet
  • ​Mindre maleropgaver, f.eks. enkelte rum
  • Spartling af huller​
  • ​Udvendige maleropgaver
  • Maling af vådrum
  • ​m.fl.

​Vi bruger miljøvenlig maling

Vi benytter Beckers produkter til vores maleropgaver. Vi tager ansvar for miljøet og Beckers er en af de førende producenter i Europa af miljøvenlige malerprodukter.

​Få et uforpligtende tilbud fra malermester Valby

Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt din lokale maler Valby og få en god pris på et malertilbud.

​Skal hele lejligheden ordnes? Få et pakketilbud

Da vi også udfører gulvservice, har vi sammensat en række pakketilbud, hvis du for eksempel skal flytte ind i en ny lejlighed og vil have ordnet vægge, lofter og gulv på en gang. Se vores pakketilbud her.

Kontakt din maler Valby

Slip for al besværet med afdækning, hårdt malerarbejde og oprydning og lad os sørge for at din lejlighed fremstår som ny. Vi er din lokale maler i København og Valby og vi knokler benhårdt for at udføre alle former for maleropgaver til din tilfredsstillelse. Desuden kører vi ikke kun i Valby, men hjælper dig også med maleropgaver på Frederiksberg og Amager. Så hvad venter du på?

Hvorfor vælge os som din malermester Valby?

Vi har udført malerarbejde og gulvservice i mere end 20 år. Vores mange års erfaring er din garanti for at vi udfører håndværksmæssigt korrekt arbejde. Vi benytter os kun af kvalitetsmaterialer og vores dygtige medarbejdere er altid klar til at rådgive dig, så du kan vælge den bedste løsning, uanset hvilken type maleropgave du står over for. Skal du flytte kan vores pakketilbud være et fornuftigt valg – har får du ordnet både vægge, lofter og gulve til en god pris og kan samtidig nøjes med at have kontakt til en enkelt håndværker. Ring til os på 50 15 09 65 og få en uforpligtende snak.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os