Gulvafslibning udført i bolig på Amager

GULVAFSLIBNING RØDOVRE

50 15 09 65 Kontakt os her

Gulvafslibning er en effektiv måde at forny dit trægulv på. Gulvafslibning er noget DDGM tilbyder i Rødovre og hele Storkøbenhavn.

Med over 20 års erfaring i gulvafslibning og gulvservice, kan der tilbydes kvalitetsløsninger, som alle vil kunne lide.*

Vi tilbyder gulvafslibning og gulvafhøvling til alle trægulvtyper.

Uanset om du har et parketgulv eller et plankegulv, vil vores gulvspecialister sørge for, at dit gulv ser smukt og fornyet ud efter vores kynde behandling.

Ring til os her for et tilbud på gulvafslibning i Rødovre 50 15 09 65.

Fast lav pris på gulvafslibninger

Prisen for en gulvafslibning starter ved kun 70 kr. pr. kvadratmeter, og der kan også tilbydes gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud på afslibning af gulve.

Vi bliver dog nødt til at foretage en kontrolmåling for at sikre os at kvadratmetertallet passer.

En afslibning kan give dit trægulv et nyt liv ved at fjerne ridser, pletter og andre skønhedsfejl. Men der kan være behov for en gulvafhøvling først, hvis gulvet er hårdt medtaget af slid.

DDGM tilbyder tre forskellige efterbehandlinger – olie, lud eller lakbehandling – for at give dit gulv det udseende, du ønsker.

Hvis du ønsker at bevare træets udseende, er oliebehandling ideel, mens lakbehandling giver en stærk og nemt vedligeholdelse behandling. Ludbehandling lysner gulvet og giver det et ensartet udseende.

DDGM kan hjælpe dig med at vælge den bedste efterbehandling, der passer til dine ønsker og behov.

Vores gulvmænd team hjælpe dig med at få det perfekte resultat, så du kan nyde dit smukke, renoverede trægulv i mange år.
Vi er stolte af at levere kvalitetsresultater og professionel service til alle vores kunder.

Det er vigtigt at bemærke, at en gulvafslibning og efterbehandling er en investering i dit hjem, og det kan øge værdien af dit hjem.

Et smukt trægulv der er vedligeholdt med gulvafslibning er også mere behagelig at gå på og kan derudover også give hjemmet en varmere og mere indbydende atmosfære.

Derfor er det en god idé at overveje en gulvafslibning, hvis dit trægulv trænger til en fornyelse.

 

Kontakt os her

Hvis du overvejer at give dit trægulv en fornyelse, så kontakt os i dag på tlf.50 15 09 65 for mere information og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Rødovre.

Med os som dit gulvfirma kan du være sikker på, at du får en professionel og kvalitetsbevidst service.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os