Gulvafslibning udført i bolig på Amager

GULVAFSLIBNING Gladsaxe

50 15 09 65 Kontakt os her

Vil du forny udseendet af dine trægulve i Gladsaxe? Gulvafslibning en fremragende mulighed, og vores firma er specialister i at kunne tilbyde gulvafslibning i Gladsaxe til billige priser.

En afslibning fra os er en billig måde at genopfriske dine gulve så de får glansen tilbage.

Kontakt os i dag på telefon 50 15 09 65.

Dit gulv er i erfarne hænder hos os

Vores gulvfirma er stolte af at have højt uddannede fagfolk, som er dedikeret til at give dig den bedste service. Alle gulvspecialisterne i vores firma har stor opmærksomhed på detaljerne og med ambition om at give dig en service, der overgår dine forventninger.

Gulve er en væsentlig del af dit hjem eller din virksomhed, og skal derfor behandles med den største omhu. Vores team tager sig tid til omhyggeligt at vurdere tilstanden af dine gulve og udvikle en tilpasset plan for afslibning, der opfylder dine behov. 

Med andre ord, hvis du mangler en gulvafslibning i Gladsaxe, kan du være sikker på, at dine gulve er i gode hænder. 

Hvis dit gulv er meget beskadiget, har dybe revner eller har mange rester af lim, kan en gulvafhøvling være nødvendig først. Gulvspecialisten vil kunne give en besigtigelse på hvilken behandling der bedst egner sig i dit specifikke tilfælde.

Dania Gulvafslibning og Maler kan tilbyde både gulvafslibning og gulvafhøvling

Skal du have efterbehandlet dine gulve i Gladsaxe?

Vi kan også tilbyde efterbehandling til gulvafslibninger i Gladsaxe. Du kan vælge mellem fire efterbehandlinger.

Hvidpigmentering

Hvidpigmentering er blevet et populært valg de senere år. En hvidpigmentering forhindrer gulvets gulingsproces, og giver samtidigt et rustikt udtryk. 

Efterbehandlingen kan kombineres med både lud og sæbe, og du kan læse om dem alle her.

Oliebehandling

Oliebehandlinger er særligt egnede til at yde både beskyttelse og give et flot og naturligt udtryk til dine massive trægulve. 

Tidligere behandlinger skal dog slibes væk før gulve kan få en oliebehandling.

Ludbehandling

En ludbehandling kan være velegnet til at lysne dit gulv efter det er blevet slebet. Dog kan en ludbehandling ikke stå alene: En ludbehandling skal have kombineres med enten sæbe eller olie for den bedste effekt.

Lakbehandling

En lakbehandling er ikke kun den mest beskyttende efterbehandling. De fremhæver også træets look. Vores lak kommer i to udgaver: En til private hjem og en til virksomheder, hvor gulv bliver belastet meget. 

 

Gulvspecialister står med glæde til rådighed til at svare på spørgsmål, du måtte have til gulvafslibning i Gladsaxe, og samtidig give dig et gratis tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning Gladsaxe

Ring til os på 50 15 09 65 og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit gulv. Du kan også udfylde kontaktformlen i bunden af vores side eller sende os en mail.

Dania Gulvafslibning og Maler.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os