Gulvafslibning udført i bolig på Amager

GULVAFSLIBNING NORDVEST

50 15 09 65 Kontakt os her

Leder du efter et kompetent gulvfirma til en gulvafslibning i Nordvest?

Dania Gulvafslibning og Maler tilbyder gulvafslibning i Nordvest og resten af Storkøbenhavn. 

Vi har flere årtiers erfaring i afslibning af gulv, som muliggør, at vi kan tilbyde en kvalitetsløsning, som du kan stole på. Vi er stolte af at levere kvalitetsresultater og professionel service til vores kunder.

Hvis du ønsker at give dit trægulv en opfriskning, er gulvafslibning en ideel mulighed. Vi udfører både gulvafslibning og gulvafhøvling, og vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige behandling, afhængigt af dine behov og gulvets tilstand.

Gulvafslibning kan give dit trægulv et nyt liv ved at fjerne ridser, pletter og andre skønhedsfejl. Vi bruger kun de bedste kvalitetsprodukter og teknikker for at opnå det bedste resultat.

Alt efter gulvets tilstand, skal det høvles før vi kan gulvafslibe. Hvis det er meget beskadiget eller ujævnt er en gulvafhøvling sandsynligvis nødvendig først.

Hør mere om gulvafslibning i Nordvest på telefon 50 15 09 65.

Gulvafslibning pris

Vores priser starter ved kun 70 kr. pr. m2, og vi tilbyder gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud på din gulvafslibningsopgave.

Vores team af erfarne fagfolk kan håndtere alle typer af trægulve, herunder parketgulve, plankegulve og lamelgulve. Vi har den nødvendige ekspertise til at sikre, at dit gulv ser smukt og nyrenoveret ud efter vores arbejde.

Vi tilbyder tre slags efterbehandlinger til gulv

Vi tilbyder også tre forskellige efterbehandlinger – olie, lud eller lakbehandling – for at give dit gulv det udseende, du ønsker. Vores oliebehandling er god til at bevare træets naturlige udseende, mens lakbehandling giver en stærk og nem vedligeholdelsesbehandling. 

Ludbehandling lysner gulvet og giver det et ensartet udseende.

Gulv efter behandling

Kontakt os for tilbud på gulvafslibning Nordvest

Kontakt Dania Gulvafslibning og Maler for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Nordvest.

Ring til os på telefon 50 15 09 65

Dania Gulvafslibning og Maler.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os