Gulvafslibning udført i bolig på Amager

GULVAFSLIBNING NØRREBRO

50 15 09 65 Kontakt os her

Gulvafslibning er en vigtig del af at vedligeholde trægulve og holde dem i god stand. Hvis du bor på Nørrebro og har brug for professionel gulvafslibning, står Dania Gulvafslibning og Maler klar til at hjælpe dig. 

Vi har mange års erfaring med gulvafslibning og tilbyder effektiv og billig gulvafslibning i højeste kvalitet i hele Storkøbehavn, inklusiv Nørrebro. 

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dit gulv på telefon 50 15 09 65.

Har dit gulv også brug for en afhøvling?

Det kan være svært at afgøre, om dit gulv kan nøjes med en afslibning, eller om der også er brug for en afhøvling. Vi kan hjælpe dig med at vurdere dit gulv og afgøre, hvilken behandling der er den bedste for at få det til at se ud som nyt igen. Hvis dit gulv har fernis, limrester, dybe ridser og skader, eller er meget ujævnt, kan det højst sandsynligt kræve en gulvafhøvling før vi kan give en afslibning.

Dania Gulvafslibning og Maler kan tilbyde både gulvafslibning og gulvafhøvling

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om hvilken behandling, der er den korrekte.

Skal dit gulv have en efterbehandling?

Vi tilbyder tre forskellige efterbehandlinger til dit gulv. De tre efterbehandlinger er, oliebehandling, lakbehandling og en ludbehandling 

Hvis du er i tvivl om hvilken efterbehandling er bedst for dig, kan du altid få råd af vores gulvspecialister. De kan vejlede dig til at foretage det bedste valg for dit gulv, så det står flot i mange år.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Nørrebro

Vi er stolte af vores arbejde og sikrer, at du altid vil blive tilfreds med det endelige resultat på vores gulvafslibning. Vi bestræber os på at levere den bedste service til lav pris, så du kan få et smukt gulv. 

Ring til os på 50 15 09 65 og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit gulv. Du kan også udfylde kontaktformlen i bunden af vores side.

Dania Gulvafslibning og Maler.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os