Gulvafslibning udført i bolig på Amager

GULVAFSLIBNING HERLEV

50 15 09 65 Kontakt os her

Bor du i Herlev og ønsker at give dit trægulv en opfriskning? Vælg DDGM til at give dit hjem en gulvafslibning! 

Med vores mange erfaring i gulvafslibninger og gulvservice kan vi tilbyde en kvalitetsløsning, som du vil blive glad for.

Vi tilbyder en bred vifte af gulvafslibninger og afhøvlinger, som passer til alle typer trægulve, som fx parketgulve, plankegulve og selvfølgelig gulve i massivt træ. 

Holdet af erfarne gulvmænd sikrer, at dit gulv ser smukt og nyrenoveret ud efter vores behandling.

Gulvafslibning til kun 70 kr. pr. m2

Vores priser starter ved kun 70 kr. pr. m2. Dertil tilbydes også gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

En afslibning kan give dit trægulv et nyt liv ved at fjerne ridser, pletter og andre skønhedsfejl. Vi kan afslibe dit gulv til en lav pris.

Der kan dog være behov for en gulvafhøvling før at vi afsliber. Det afhænger af gulvets tilstand: Hvis der er dybe revner, eller limrester eller fernis, er det sandsynligvis nødvendigt med en gulvafhøvling

Hør mere om gulvafslibning i Herlev på telefon 50 15 09 65.

Gulvafslibning

Vælg mellem tre efterbehandlinger

Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige behandling, afhængigt af dine behov og gulvets tilstand. 

Vi tilbyder tre forskellige efterbehandlinger – olie, lud eller lakbehandling – for at give dit gulv det udseende og den behandling, du ønsker.

Vores oliebehandling er ideel til at bevare træets naturlige udseende, mens lakbehandling giver en stærk og nemt vedligeholdelse behandling. 

Ludbehandling lysner gulvet og giver det et ensartet udseende. Vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste efterbehandling, der passer til dine ønsker og behov.

Kontakt os, hvis du er usikker på hvilken gulvbehandling, der er den korrekte til dit gulv.

Få et uforpligtende tilbud og pris på gulvafslibning

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og pris på gulvafslibning i Herlev.

Ring til os på telefon 50 15 09 65. Du kan også skrive til info@ddgm.dk, eller udfylde vores kontaktformular i bunden af siden.

​DDGM.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os