Gulvafslibning udført i bolig på Amager

GULVAFSLIBNING VANLØSE

50 15 09 65 Kontakt os her

Hvis du har brug for en professionel gulvafslibning i Vanløse og København, kan Dania Gulvafslibning og Maler hjælpe dig.

Vi har flere årtiers erfaring med gulvafslibning og gulvafhøvling, og vi er stolte af at kunne tilbyde vores ekspertise til yderst gode priser.

Det er vigtigt for vores kunder at få et smukt og holdbart trægulv, og derfor bruger vi kun de bedste behandlinger og teknikker til at sikre, at dit gulv bliver slebet og behandlet med den største omhu og professionalisme.

Alt efter standen på dine gulve kan det i nogle tilfælde være nødvendigt med en indledende gulvafhøvling.

Uanset om du har brug for en let gulvafslibning for at friske dit gulv op eller en mere omfattende gulvafhøvling for at fjerne dybe ridser og skader, så står vi klar til at hjælpe dig.

Der kan også tilbydes tre former for efterbehandling, der forlænger levetiden på dine gulve, så de fremstår pæne i mange år.

Hør mere om gulvafslibning i Vanløse på telefon 50 15 09 65.

Gulvafslibning

 

Vanløse gulvafslibning pris

Vores priser starter ved 70 kr. pr. m2, og vi rykker ud til hele Vanløse. Og selvfølgelig hele Storkøbenhavn. 

Dania Gulvafslibning og Maler bestræber sig på at være kendt for at levere hurtige kvalitetsløsninger og til en overkommelig pris, og vores kunder er altid tilfredse med resultatet.

Kontakt os for et godt tilbud på gulvafslibning

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Vanløse og lad os hjælpe dig med at få et smukt og holdbart trægulv.

Ring til os på telefon 50 15 09 65. Du kan også skrive på info@ddgm.dk, eller udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Brug kontaktformularen til at fortælle om dit projekt og vi vil kontakte dig!

​Dania Gulvafslibning og Maler.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os