Gulvafslibning udført i bolig på Amager

GULVAFSLIBNING VALBY

50 15 09 65 Kontakt os her

Få gulvafslibning i Valby af et erfarent firma. Dania Gulvafslibning og Maler har mere end 20 års erfaring med gulvafslibning, gulvafhøvling, malerarbejde og meget mere. 

Vores gulvfirma dækker hele Storkøbenhavn og omegn, herunder Valby.

Vi leverer kun kvalitetsløsninger, og til en overkommelig pris. Vores priser starter ved 70 kr. pr. m2Vi er kendt for at løse vores opgaver professionelt og til tiden, og vi bruger kun kvalitetsprodukter for det bedste slutresultat til stor glæde for vores kunder.

Hør mere om gulvafslibning i Valby på telefon 50 15 09 65.

 

Gulvafslibning

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Det er ikke sikkert, at gulvet kun skal afslibes. 

Hvis der er en af følgende ting til stede på gulvet, så kan vi ikke nøjes med at slibe det, så skal det afhøvles inden vi kan slibe det:

  • Fernis
  • Limrester
  • Dybe ridser & skader
  • Meget ujævnt gulv
[/brush_list]

Gulvafslibning er en lettere slibning af gulvets overflade, mens en gulvafhøvling tager noget mere af overfladen. En afslibning tager omkring 1 mm. En afhøvling derimod tager mellem 3-5 mm af gulvet. Den er derfor en mere intens behandling af dit gulv. Vores specialist vil kunne fortælle dig, hvilken løsning bedst egner sig. 

Efterbehandlinger efter afslibning

Vi tilbyder tre forskellige efterbehandlinger. Vi kan tilbyde at lud-, olie- eller lakbehandle gulvet, efter at det er slebet og høvlet.

Her kort om de tre efterbehandlinger:

Oliebehandling kan bevare træets udseende og struktur. En oliebehandlet overflade kræver dog regelmæssig vedligeholdelse for at beskytte mod misfarvning.

Lakbehandling er den stærkeste behandling og er nem at vedligeholde. Det er en god mulighed for gulve, der udsættes for meget slid og trafik.

Ludbehandling er en god mulighed, hvis dit gulv er blevet misfarvet af sol, vand eller andet.

Hvis du er i tvivl om hvilken efterbehandling der passer bedst til dit gulv, kan du altid få råd af vores gulvspecialister.

Få et tilbud på gulvafslibning i Valby

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og pris på gulvafslibning i Valby. Vi tilbyder en professionel service til konkurrencedygtige priser, og vores gulvspecialister sikrer et flot og holdbart resultat. 

Ring til os på telefon 50 15 09 65. Du kan også udfylde kontaktformularen i bunden af hjemmesiden.

​Dania Gulvafslibning og Maler.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os