Oliebehandling af gulv

OLIEBEHANDLING AF AFSLEBNE GULVE

50 15 09 65 Kontakt os her

Efter gulvafslibning har trægulve har behøv for at have en beskyttet overflade, så de kan afvise vand og snavs og forhindre slid og misfarvninger. En oliebehandling fungerer ikke kun som beskyttelse og finish efter gulvafslibning, men øger derimod også skønheden i træet.

En oliebehandling beskytter ikke lige så meget som lak, men giver træet en meget smuk silkemat overflade. Inden denne behandlingsform skal gulvet være helt glat, ligesom ved en lakering. Ridserne eller misfarvningerne skal derfor fjernes med gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Tidligere overfladebehandlinger skal også fjernes med en gulvafslibning, inden gulvet behandles med olie

Hærdende olie fås med og uden hvidpigmentering. Selvom om olie ikke er helt så slidstærkt som lak, så er den til gengæld nemmere at friske op på områder med meget slid, fx ganglinjer.

Kontakt os gerne for rådgivning om valg af den rette oliebehandling til dit gulv eller for at høre mere om vores gulvservice.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os