Maler i København maler med hvid maling på sort væg

MALER PRIS KØBENHAVN

50 15 09 65 Kontakt os her

Skal lejligheden, køkkenet, huset eller noget helt andet males? Så er du landet det rigtige sted, Dania Gulvafslibning og Maler løser alle maleropgaver for private og erhverv i København og omegn. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen og som malere arbejder vi grundigt og effektivt.

Få en maler pris i dag

Kontakt Dania Gulvafslibning og Maler i dag og få en maler pris og et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Kontakt os på telefon 50 15 09 65, på info@ddgm.dk eller via formularen i bunden af siden.

Vælg Gulvafslibning og Malercenter, fordi:

  • Vi løser alle maleropgaver i København og omegn
  • Vi er grundige og effektive
  • Vi er meget konkurrencedygtige på prisen
  • Vi løser opgaver til aftalt tid og pris
  • Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen

Vælg en maler med erfaring

Der er mange malere at vælge mellem. Vi vil derfor anbefale, at man vælger en maler med erfaring, det er din sikkerhed for, din maler ved, hvad han laver. Vi har mere en 20 års erfaring og har løst et utal af opgaver. Dette gør os i stand til at løse alle typer af opgaver, uanset forhindringer eller uforudsete problemer.

Maler pris København

Kontakt Dania Gulvafslibning og Maler i dag og få en maler pris på din opgave i København. Vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på maleropgaver. Du kan enten ringe til os på 50 15 09 65 eller sende en mail til info@ddgm.dk med en kort beskrivelse af opgaven.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Skriv til os

Ring til os