Gulvservice i København og på Sjælland

Dania Gulvafslibning og Maler tilbyder gulvservice i form af afslibning, afhøvling og efterbehandling af alle slags trægulve.

Under efterbehandling hører lakbehandling, ludbehandling samt alle slags oliebehandlinger.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet, professionel rådgivning og den bedste gulvservice. Ligeledes lægger vi vægt på at bruge de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet.​​

Bestilling af gulvafslibning og malermestre
Vores kunder kan booke en tid til gulvservice opgave via mail eller via telefon. Vi har kort ventetid så tøv ikke med at kontakte os i forbindelse med en opgave, selv om det er dagen inden opgaven skal udføres. Du kan ringe til os på telefon 50 15 09 65.

Gulvafslibning og Malercenter vil derefter sende dig en bekræftelse på din opgave på mail eller sms.

Få besøg inden gulvservice og maling

Vi tilbyder at sende en af vores håndværker ud til kunden inden opgaven bestilles. Formålet med dette besøg er at rådgive samt afgive et uforpligtende tilbud på gulvservice opgaven.

Ikke to gulvservice opgaver er ens
For os findes der ikke to ens opgaver, og derfor fokuserer vi på at nøje udvælge forskellige produkter til forskellige opgaver, alt efter kundens behov. Gulvservice tilbydes både til private og erhverv.

Gulvafslibning og malermestre påbegynder opgaven mellem kl. 08-09 og medmindre andet er aftalt, så forventer vi at vores kunder er til stede til at tage imod os om morgenen og gennemgå opgaven.

Efter afslutning af gulvafslibning og efterbehandling aftaler vi at mødes i lejligheden for at gennemgå opgaven og afregne.

Få et uforpligtende tilbud på gulvservice i København

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på gulvservice opgaver i København og omegn. Du kan enten ringe til os på telefon 50 15 09 65, skrive til os på info@ddgm.dk eller bruge formularen nedenfor.

Dania Gulvafslibning og Maler.

Sidebar

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os her

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror at Dania Gulvafslibning og Maler kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at ringe og få gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os